Recenties

Mailtje van een blije studente:

"Ik moest voor mijn opleiding de toets van medisch rekenen halen. Dat was voor mij een probleem.
Eerder had ik al bijles gehad van Klara voor gewoon rekenen. Klara heeft zich er in verdiept en heeft mij hier heel goed mee geholpen. Hierdoor heb ik de toets in een keer gehaald."

(Zie ook Facebook>)

---
Een reactie op Facebook: 

3 juni: 
Sevda Gungor heeft RT praktijk Reken op Taal beoordeeld — 5 sterren
Wij zijn begonnen met bijles voor onze zoon, omdat onze zoon er tegenaan zat om een laag advies te krijgen voor de middelbare school. Slechte leerprestaties en een grote achterstand. We zaten echt met onze handen in het haar omdat we wisten dat onze zoon meer kon, dan hij daadwerkelijk heeft kunnen laten zien op school.

Toen we bij Klara begonnen, was ik onder de indruk van haar manier van werken. Het sprak mij erg aan dat ze tijdens de lessen vaak aan mijn zoon vroeg wat zijn gedachtengang was en hoe hij iets had uitgerekend. Hierdoor gaf ze hem steeds weer een stukje zelfvertrouwen terug. De nadruk op herhalen, herhalen en herhalen met maximaal 20 minuten per x, heeft een grote druk bij ons weggenomen en heeft positief gewerkt.

In januari kwam de eerste Cito uitslag rekenen erg goed terug! De juffen waren verbaasd en wij ook!
Nu (juni) heeft hij zijn 2e Cito rekentoets ook gemaakt en hij heeft de hoogste score gehaald! Geen achterstand meer maar op niveau!

De combinatie van het op eigen niveau leren en passend maken van rekenonderwijs heeft voor de nodige succeservaringen gezorgd. Het is erg mooi om je kind zo te zien ontwikkelen! We zijn erg blij met Klara!

Zie Facebook recentie>

---

 
Dit zijn berichtjes waar je blij van wordt.

---
"Onze dochter haar zelfvertrouwen wat betreft rekenen weer helemaal terug! Dankzij de lessen bij Klara heeft zij grip gekregen op haar rekenvaardigheden."

---
"Ik ben ruim een jaar geleden begonnen met rekenbijles. Op de basisschool en VMBO heb ik nooit wat van rekenen begrepen. Nu op het MBO liep ik er tegen aan. Bij rekenoptaal heeft Klara mij hierbij geholpen. Ze legt het duidelijk en rustig uit. Voor mij is rekenen nu veel beter te begrijpen."

 Geschreven door een MBO studente.

---
"Klara heeft mij begeleid met lezen en spellling, omdat ik dyslectisch ben. Klara is altijd vrolijk en behulpzaam. Zij heeft mij veel geleerd door te werken met ezelbruggetjes. Ik vond het nooit erg om naar haar lessen te gaan want het was altijd heel gezellig. Wij deden spelletjes met woorden en we gingen samen lezen. Ik lees het liefst over paarden. Klara houdt ook van paarden dat vond ik leuk we konden het er samen over hebben. Ik mis Klara heel erg maar ik zou haar altijd onthouden als een hele fijne lerares."

 Geschreven door Lente strijtveen

"RT praktijk Reken op Taal in Kampen geeft persoonlijke begeleiding bij dyslexie, dyscalculie of rekentoetsen."

"Ik heb in een keer de toets medisch rekenen gehaald, dankzij jouw uitleg."